Inici

Activitats

Col·laborar

Arxiu

Enllaços

 

Què és Boscos de Balears ?

Boscos de Balears és una associació de voluntaris creada l’any 1995 amb un clar objectiu : “TREBALLAR PER LA CONSERVACIÓ DEL NOSTRE Patrimoni Natural i, especialment, dels NOSTRES BOSCOS”. Per això fomentam l’utilització d’espècies autòctones.

Les nostres activitats estan adreçades a tota la gent interessada per la salut dels nostros boscos i que està disposta a col·laborar per a conservar-los.  Els nostres principals objectius son :

Ø       Organitzar i participar en campanyes de repoblació, promocionant la formació d’un voluntariat (Voluntaris Forestals) per al desenvolupament dels nostres projectes.

Ø       Fomentar actituds de respecte i activitats de conservació del Medi Natural, incidint especialment en la gent més jove.

Ø       Implicar i conscienciar el màxim nombre possible de gent en les nostres activitats.

Ø       Col·laborar en la protecció i recuperació d’espècies (animals i vegetals) en perill d'extinció.

Ø       Col·laborar amb l’administració, corporacions locals i altres entitats en projectes d’investigació i de protecció dels nostros boscos naturals.

 

El nostre compromís:

 La Declaració Internacional de l’Arbre

 

Què és Un Voluntari Forestal ?

Ø       El Voluntari Forestal es una persona que es preocupa pel Medi Ambient i que participa desinteressadament en la conservació dels nostres Boscos.

Ø       No cal tenir experiència, el més important és el seu capital humà i la il·lusió per treballar en una  bona causa.

Ø       La finalitat de les seves actuacions son :

    Participar en les activitats que organitza l’associació, especialment en repoblacions i en les tasques de seguiment i manteniment d’aquestes.

    Participar en la planificació i organització d’activitats.

    Aportar idees, experiència i coneixements per  dur a terme els objectius de l’associació.

¡Tots podem ser

Voluntaris Forestals!