Qui som?

Activitats

Col·laborar

Arxiu

Enllaços

 

Declaració Internacional de l’Arbre

 Durant la setmana del 6 al 12 d’octubre de 1997 es va celebrar, a iniciativa de la Fundació Internacional Boscos de la Terra, la I Conferencia Internacional del Programa de Reforestació Voluntària ‘Boscos de la Terra, a Benalmàdena (Màlaga). Hi participaren representants de 24 països diferents, a més dels coordinadors de las diferents Comunitats Autònomes de Espanya. El 12 d’octubre, durant l’acte de clausura, es donà lectura a la Declaració Internacional de l’arbre, a la qual, a més dels participants de la Conferencia, s’adheriren diverses entitats i personalitats rellevats. 

 

 

Els signants d’aquest document :

CONEIXEM  els valors que l’arbre i els boscos aporten al nostre planeta i a tots els seus habitants. 

Som conscients dels problemes que afecten a les masses arbòries de la Terra: la  pluja àcida, la desertificació, l’erosió del sol, el canvi climàtic, etc.         

ENS COMPROMETEM,  com éssers humans hereus del patrimoni natural i conscients del deure de transmetre’l a les generacions futures, a fomentar la participació dels ciutadans que desitgin afegir-se a aquesta iniciativa.

DECLARAM col·laborar amb la nostra feina, entusiasme, i intel·ligència per aconseguir, amb tots els medis disponibles, plantar més arbres, formar nous boscos i per protegir els ja existents.

 

F                Aprofitam aquestes línies per donar-la a conèixer i per convidar-vos a manifestar la vostra adhesió si estau d’acord amb els nostres principis: