C p Gabriel Vallseca

Enllaços

Aquí trobareu una serie d'enllaços a planes web que consideram que pode ser del vostre interés, esperam que les disfruteu:

WEIB El web educatiu de les Illes Balears: Aquesta és la plana web de la Conselleria d'Educació i Cultural del Govern de les Illes Balears. Aquí trobareu tot tipus d'informació administrativa i recursos relacionats amb l'educació a la nostra comunitat.

clic

ZonaClic: El clic és un programa educatiu, gratuït i d'ús lliure que de forma habitual usam a l'escola per realitzar diferents activitats. Aquesta és la seva plana, des d'on podeu baixar el programa i moltes activitats i usar-les a casa vostra.
IIME

IME: Institut Municipals d'Esports de la Ciutat de Palma, entitat que col·labora en vàries activitats del centre. A la seva plana web trobareu informació diversa sobre totes les activitats que desenvolupen.

banda

Banda de Música s'Almudaina: És la banda de música de la barriada on està ubicat el centre i utilitzen les nostres instal·lacions. A la seva plana web podreu conéixer més sobre aquesta banda, i també trobareu informació sobre com formar-ne part.

palma

Palma Ciutat Educativa (Ajuntament de Palma): Aquesta és la web de Palma Ciutat Educativa, que és la marca que l'Ajuntament utilitza per englobar totes els seves activitats educatives. Des del centre, participam de forma habitual en aquestes activitats.

CEP

Centre de Formació del Professorat: El centre de formació del professorat de Palma, ofereix moltes activitats de formació per al professorat.