C p Gabriel Vallseca

Què més oferim?

Al nostre centre, fora de l'horari escolar, es realitzen les següents activitats.

Gimnàstica Rítmica

Aquesta activitat es du a terme els dimarts de 15,15 a 17,15, organitzada per l'IME (POSAR LINK) i adreçada als alumnes d'Infantil i Primària. Aquesta activitat ja fa dotze anys que s'imparteix a l'escola i es pot considerar consolidada.

Durant el mes de gener vàrem realitzar una exhibició on varen assistir les famílies i amics de les alumnes i l'Ajuntament ens va donar un obsequi. Pel dia 1 de juny tenim trobada al poliesportiu de Son Moix amb tots els Col·legis i Escoles de l'IME. Hi asistiran unes 350 gimnastes més totes les persones que hi assisteixin.

Aquí teniu l'enllaç a la Federació Espanyola de Gimnàstica Rítmica: http://www.migimnasia.com/

gimn

 

Futbet

Aquesta activitat esportiva, que és du a terme tant al nostre centre, com al C.P. Joan Capó, es troba oberta a tots els al·lots de la barriada de Son Gotleu. L'activitat està coordinada pels Serveis Socials i forma part d'un programa per evitar l'exclusió social.

Els entrenaments es fan els dilluns i dimecres de 16h a 20h, s'han estructurat per edats de 6 fins a 16 anys. A més dels entrenaments, es fan sortides i lliguetes entre els diferents col·legis.

futbito

futbito

 

Atlètisme

Aquest activitat és du a terme a les nostres instal·lacions tots els dimarts de 19h a 21h. L'entrenament és a base de circuits amb diferentes estacions (abdominals, salts, pliometría,...) combinat exercicis de musculació (pectorals, carregues, arrancades). Es realitza un escalfament que consisteix en carrera continua, estirament i un joc (basquet o voleibol).

El coordinador d'aquesta activitat és Josema Ballesteros.

atletisme

 

Banda de Música S'Almudaina

Amb la seva escola diària (de 19 a 21h) dirigida a tothom que vulgui estudiar música, aprendre a tocar un instrument i formar part de la Banda de Música S'ALMUDAINA (POSARLINK) . Les classes són personalitzades amb grups reduïts i amb ambient de companyonia i amistat. Oferim cultura, sensibilitat, sentit artístic i perfecció.

Almudaina

 

Gimnàstica de Manteniment

Aquesta activitat, de l'APA, es fa dilluns, dimecres i divendres de 19h a 21h i esta dirigida als pares i mares de la comunitat des de fa uns 20 anys amb una bona acollida en un grup reduït

 

 

Ensenyança d'Àrab i Cultura Marroquí (LACM)

Aquesta activitat, del servei de formació permanent del professorat de la Conselleria d'Educació, es du a terme els dilluns de 16h a 18h. Està dirigida als fills d'emigrants escolaritzats, amb els següents objectius:

  • Ensenyar la llengua àrab i la cultura marroquina als alumnes procedents del Marroc, del centres públics.
  • Integrar aquest alumnat al nostre sistema educatiu.
  • Fomentar una educació intercultural.