Història
Instal·lacions
Palmarés


FEV Masc.
1ª Nac. Fem.
1ª Bal. Masc.
2ª Bal. Fem.
2ª Bal. Masc.
Juvenil Fem.
Juvenil Masc.
Cadete Fem.
Cadete Masc.
Infantil Fem.
Infantil Masc.
Escoleta


Notícies
Calendaris
Entrenaments
Premsa
Info útil
Enllaços
Suggeriments

 

PALMARÈS DEL CLUB CV BUNYOLA

 

Temporada 85-86: Amb només tres anys de vida, l’equip senior aconseguí una fita molt important: l’ascens  a 2ª   divisió, després de proclamar-se Campió de la lliga de 3ª i de la posterior fase d’ascens. Aquell any, es va guanyar a més el I Trofeu de Nadal de Voleibol, celebrat pels dos primers clasificats de 2ª (Costa Calvia y CJ. Petra) i els dos primers clasificats de 3ª (CV. Bunyola y La Salle PI).

Temporada 87-88: L’ equip senior queda Campió de la 2ª divisió, classificant-se per a disputar l’ascens a 1ª divisió “B” nacional, sense poder jugar-la per problemes econòmics. Així mateix, no es contava amb possibilitats per a jugar en aquesta categoria, pel fet d’ haver de desplaçar-se cada 15 dies a la Península, i la necessitat de disposar d’una instal.lació coberta per als  partits de casa.

Temporada 88-89: Hi  havia a categoria femenina  un equip aleví, un infantil, un cadet i un altre juvenil. S’aconsegueixen bons resultats, sobretot a categories infantil i cadet, tant en aquesta com en temporades posteriors. El equip infantil femení queda sub-campió de lliga, i la temporada següent, el equip cadet femení queda sub-campió del Campionat de Balears, classificant-se per a disputar el sector del Campionat de Espanya.

En categoria masculina, es creà un equip a 3ª divisió, en el que figurà Damià Seguí, el cual, amb Joan Ramis, es proclamaria campió del I Trofeu de Volei-Platja Ciutat de Palma. Aquell any, els equips de 2ª i 3ª divisió serien campions. L’equip de 2ª, va haver de renunciar durant algunes ocasions més, a jugar la promoció a 1ª nacional B, per als motius ja esmentats.

Temporada 2002-2003: Després d’haver anat també, la campanya anterior a la fase d’ascens disputada a Lleida, el Club Voleibol Bunyola aconsigueix pujar a 1ª Nacional, essent sub-campió a la fase disputada a Menorca.

Temporada 2004-2005: El CV. Bunyola jugaria per a ascendre a la categoría de plata del voleibol nacional (lliga FEV), en aquest cas a Elx (21-24 Abril). Un altre vegada es proclamà sub-campió, aconseguint una important feta, durant el que era el seu segon any a 1ª nacional. Era la temporada 2004-2005.

Temporada 2005-2006: Per primera vegada a la història del Club, l’equip juvenil masculí aconsigueix classificar-se per al Intersector del Campionato d’Espanya, després d’assolir el sub-campionat de Balears.