Benvinguts a l'Escola de Ball de Bunyola

Vos animam a visitar aquestes pàgines on intentam reflectir el que som, qui forma part de l'associació i allò que feim. La nostra intenció és donar a coneixer les tasques que realitzam i recordar totes aquelles activitats que ja hem relalitzades, i també dónar a coneixer la nostra tragectòria d'ençà de la fundació de l'EBB recordant els llocs, les persones i els grups que hem conegut.

També ens agradaria des d'aquí poder fer noves coneixences per ampliar els nostres contactes, poder intercanviar experiències, donar a coneixer la nostra cultura i coneixer-ne d'altres. Per tots aquests motius no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres o escriure algun comentari al nostre llibre de visites.

Qui som?:

Som una Associació sense ànim de lucre fundada al 1978 al poble de Bunyola (Mallorca). Ens dedicam a l'animació de vetllades i festes, combinant aquesta tasca amb la recerca, investigació i divulgació de les nostres tradicions popular, sobre tot pel que fa referència a música, balls i indumentària de Mallorca.

L'EBB a més d'organitzar i participar a activitats culturals i festives del nostre poble fa actuacions i mostres a altres pobles de l'illa. També pertany a la Federació de Música i Ball Mallorquí, de la qual va ser un membre fundador, participant en les activitats que dita federació fa arreu de Mallorca.
Una altra de les seves tasques és divulgar els balls, les músiques i la indumentària de la cultura popular mallorquina fora de Mallorca participant a manifestacions i intercanvis culturals amb altres grups de països i cultures diferents.