9 bril 07 _ P A N C A R I T A T 2 0 07

logo

Un any més l'Associcació Juvenil Es Pantaleu participarà amb el PANCARITAT que com cada any es fà a Sa Torre de Sant Elm. Hi haurà un bar on es venien els típics cocarrois, panades,i robiols de Pasqua. Vos esperam!

Pancaritat 20071 maig 06 _ Web en construcció

Durant aquestes setmanes la nostra página web està canviant el disseny i les seccions. Ben aviat, totes les seccions estaràn en funcionament. Rogam disculpeu les molèsties. Gràcies.


12 juliol 06 _ Festes Sant Elm 2006

A finals d'aquest més de juliol podreu conèixer tot el programa de les Festes de Sant Elm 2006. Per això, podeu davallar el programa en format PDF des de la web vinedefesta.com i andratx.net1 de juliol 06 _ Preparació de les Festes de Sant Elm 2006

La comisió de festes formada pels socis de Es Pantaleu, juntament amb l'Ajuntament d'Andratx, estam preparant un any més, les nostres estimades festes de Sant Elm.
Vos podem avançar, que tornaran esser unes festes molt completes. Tot tipus d' activitats, per a grans i petits, es duran a terme dels dies 28 de juliol fins dia 7 d'agost, i on un any més podrem gaudir de la consolidada batalla de "Moros i Cristians", i moltes coses més.
Proximament podreu consultar tot el programa complet (PDF).14 maig 06 _ Diades esportives a El Dorado

La nostra associació es va desplaçar, els dies 12 i 13 de maig, a El Dorado, situat al termini de Llucmajor. Els nostres socis varen poder practicar tot tipus d'esports, com tennis, natació, futbet, step, etc.
El resultat va ser un fi de semana ple d'esports, a més de molta diversió.23 abril 06 _ Exhibició Submarinisme a Cala es Conills

Dia 23 d'abril es va organitzar una classe de iniciació al submarinisme a càrrec de Pep Toni i Joan Toni instructors d'Isurus.

En aquesta classe es va explicar el funcionament del diferents aparells com: les Bombones, els jactes, els reguladors i tots els elements com: les vestimentes de neoprè, caretes, "patos", etc.. i seguidament ens feren unes demostracions i ens explicaren com i perquè es feien las descompressions i perquè es utilitzaven contrapesos...etc..

Va resultar interessant i divertit ja que es va riure molt pel agradable ambient i per el magnífic lloc situat a Cala Conills on va fer un dia esplèndid amb vistes a la dragonera y al nostre estimat Pantaleu..12 abril 06 _ Festa Pancaritat 2006

El passat dia 17 d'abril era dia de Pa amb Caritat, dia festa al nostre municipi i com cada any es va celebrar al Castell de Sant Elm.

Com ja vàrem fer l'any passat ens vàrem encarregar d'organitzar la caminada des d' Andratx i s´Arracó acompanyats de les xeremies i des de la plaça Na Caragola per la Banda Municipal d´Andratx fins al Castell, de muntar y preparar la missa ( el dia abans vàrem anar a fer una excursió per recollir flors silvestres per adornar), la ballada popular amb Aires d´Andratx i un bar on es venien els típics cocarrois, panades,i robiols de Pasqua.

La novetat d'aquest any era la festa jove amb els grups andritxols tots preparats per muntar el bar per un vespre que es preveia divertit però per causes imprevisibles com va ésser la ploguda que hi va haver es va tenir que suspendre la festa.25 març 06 _ Orientació a la muntanya

El passat dia 25 de març uns 20 membres vàrem participar en una classe d'o- rientació per la muntanya , es tractava de dur a terme les explicacions donades per monitors especialitzats de l'empresa Aventura Balear.

Varen explicar-mos totes les pautes per tenir una correcta orientació amb l'ajut de plànols i brúixola. L' objectiu era cercar diferents punts situats a la muntanya del Castell de Bellver.

Per uns membres va resultar més fàcil i per a altres la situació es va complicar, però de totes maneres l' experiència va ésser molt grata i divertida.

Després de passar el mati cercant els punts corresponents ens varen regalar unes camisetes d' Aventura Balear per als guanyadors que foren en Toni, na Carme i n'El- vira que varen trobar tots els punts amb el millor temps.


13 Febrer 06 _ Agenda Gener-Març

Ja teniu l'agenda d'activitats dels tres primers messos d'aquest any 2006. El mes de febrer l'associació participarà a la Rua d'Andratx i de s'Arracó. Pel mes de març, l'esport de risc serà el protagonista. Més informació a la nostra agenda.Programa en PDF
 
  @ WebMaster: Carlos Noguera