novetats

veure notícies anteriors

novetats març de 2005

Descontrol urbanístic i manca de vigilància

Els comptes no surten... i el pressuposts sense aprovar

Ràdio Artà Municipal: un instrument d’UM

 

 

Independents d'Artà vota en contra de la Urbanització del Molí d'en Regalat

La urbanització del molí d'en Regalat a la Colònia de Sant Pere, es aprovada gràcies als vots de UM, PSOE i PP. Independents d'Artà votam en contra en creure que l'informe tècnic del CIM obria la porta a la possibilitat d'una protecció definitiva de la Illeta. Consideram que el vot contrari del regidor d'EU-EV demostrà un cop més la incoherència d'un pacte cada cop més dividit.

Irresponsabilitat de l'Equip de Govern en la gestió de la Residencia:

La deixadesa del Batle i el seu soci socialista deixa exclusivament en mans del regidor Julen Adrian la capacitat de decisió sobre la Residencia, la gestió d'aquest, erràtica i capritxosa, està posant en perill aquest servei socioassistencial: Augment desorbitat de les quotes, malestar entre els residents i entre el personal que els atén. S'ha entrat en una dinàmica caotíca i de confrontació de la qual no s'en veu capacitat de sortir-ne.

La policia municipal en crisi permanent.

El Batle i l'equip de govern es mostren incapaços de resoldre la crisi permanent en que es troba la plantilla de la Policia Local d'Artà. Si aquesta ja anava curta d'efectius, ara s'ha vist sensiblement reduida per baixes laborals i abandonaments voluntaris que minven la seva capacitat d'actuació. Tot plegat perquè els responsables polítics no s'han avengut a parlar i negociar sobre els problemes que han portat a aquesta situació insostenible. Sembla que tothom s'en renti les mans i qui pateix la minva d'aquest servei són tots els ciutadans d'Artà i de la Colònia.

 

 

 

 
   
veure notícies anteriors