Llibres, textos, inèdits Torna a l'inici Originals digitals El que n'han dit Dades biogràfiques Àlbum de fotografies de l'autor In english Novetats sobre l'autor i sobre el web

Aquest àlbum té dues parts.

D'una banda, s'hi poden trobar algunes de les fotografies d'estudi fetes a l'autor, imatges per a premsa o per a il·lustrar els seus llibres, així com el testimoni gràfic de la seva participació en algun dels actes (lectures, presentacions de llibres, etc) a què ha assistit o en què ha participat.

 

 

Fotos de l'autor

D'altra banda, l'autor, que es reconeix com un simple afeccionat a la fotografia, ha retratat alguns dels escriptors amics. Pel seu caràcter estrictament testimonial, s'ofereixen també en aquest espai algunes d'aquestes imatges.
Fotos dels escriptors amics

NOVETAT

Ara, també, teniu enllaços a diversos àlbums relacionats amb l'autor:

Presentació de Terminal B a s'Aràbic Cafè (Llucmajor), el passat 17 de febrer de 2009: Àlbum 1 i àlbum 2.

És a disposició del visitant aquesta imatge de l'autor amb una resolució més òptima, més adequada per a la seva impressió. Segons la velocitat de la vostra connexió trigarà més o menys a obrir-se la pàgina en què es troba.

Foto amb millor resolució
Agraesc la col·laboració de MallorcaWeb

Copyright© dels textos literaris: miquel bezares. És permesa la impressió en paper prèvia sol·licitud a l'autor i, en el seu cas, a la casa editora. Copyright© de la resta de textos: els autors.