Documento sin título

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

RACÓ PELS PARES I MARES FEINES DELS ALUMNES IMATGES DE LES ACTIVITATS

 

Oferta Educativa QUÈ PASSA A L'ESCOLA?
Contacte

 

Hem començat el curs i la web no està operativa per un motiu important:

TREBALLAM AMB LA NOVA WEB!!!

Disculpau les molèsties, vos tendrem informats.

 

BON ESTIU A TOTHOM!!!


( A partir de setembre aquesta pàgina tornarà estar totalment operativa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LLISTA DE LLIBRES PER AL CURS 09/10

 

 

 

 

Ja contau amb la llista de llibres per al curs que ve, clicau AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXCURSIÓ A "ES FANGAR"

(19/06/09)

 

Encara que ho paregui, la foto no és tracta del darrer anunci de Benetton, ni un dels moments de la sèrie televisiva "La casa de la pradera". Està feta a l'excursió realitzada divendres a la possessió de "Es Fangar".

Durant la jornada, tant mestres com alumnes, disfrutàrem amb la visita. Vàrem poder veure un espai preciós, ple de natura, animals... Hem d'agrair al propietaris de la finca la seva gran acollida, acompanyant-nos en tot moment i convidant-nos a berenar.

No deixeu de veure les millors imatges fent clic AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRAN TRAMPONADA FI DE CURS

(18/06/09)

Gran participació per part de tota la comunitat educativa a la tramponada que, per primera vegada, s'organitzava al centre, per tal de fe un acomiadament un poc especial del curs. Tot això fa pensar que serà un esdeveniment que se repetirà anys vinents. Esdeveniment que se va aprofitar per veure totes les famílies, entrega d'orles als nins i nines que passen a secundària, riure... Si vos voleu fer una idea mirau les imatges cliclant AQUÍ

FESTA D'AIGUA A INFANTIL!

(18/06/09)

Avui els nins i nines d'Infantil hem passat la primera part del matí disfrutant de jocs amb igua. Hem intentat no fer un ús poc adient per no tirar aigua innecessàriament, només hem emprat la imprescindible. Ha estat molt divertit, i si no ho creis mirau AQUÍ

EL TRENCACLOSQUES DE 6è

(JUNY '09)

"Tots junts hem fet una gran obra d'art. Cada un dels quadres representa a cada un de nosaltres i quan els ajuntam observam un gran resultat. Allò que som nosaltres... un gran grup!!!

TREBALLS DE PLÀSTICA

(JUNY '09)

Treball realitzat a l'àrea d'Art basat en l'obra de KANDINSKY: "Estudi de quadres i cercles concèntrics". Tot això, fet pels alumnes de tercer i quart.

GRAN TRAMPONADA FAMILIAR FI DE CURS !!!

 

Per tal de fer una cloenda conjunta del curs amb totes les famílies del centre, s'ha organitzat una tramponada el proper dijous. Després de fer la consulta a tota la comunitat escolar, l'horari triat ha estat d'horabaixa; és a dir, a partir de les 19h. ens veurem al pati de l'escola per muntar taules, cadires... i com no, preparar el trampó i parar taula. Serà una petita festa per celebrar que arriba l'estiu, les vacances i que no ens tornam veure fins al setembre.

A la "festeta" aprofitarem per veure una projecció de les imatges de tot el curs escolar.

Recordau que els nins i nines han d'assistir a l'escola fins divendres, que aprofitarem per fer la visita que va quedar suspesa per la pluja, a Es Fangar.

Bon estiu a tots!

 

ESPECTACLE TEATRAL I DE TITELLES DE 3r

(13/06/09)

 

 

 

 

Tots els alumnes de tercer, juntament amb la tutora i alguns mestres més, varen fer possible l'elaboració d'un gran espectacle teatral dividit en tres parts: titelles, dites tradicionals i representació teatral.

Tota l'escola va poder disfrutar de l'esdeveniment i ben contents que varen quedar.

Enhorabona als joves actors!!!

ELS DE QUART, PERIODISTES

(12/06/09)

"Els de quart vàrem fer una entrevista als mestres. Els hi vàrem fer preguntes sobre la seva vida, dels fills, de la seva vida de parella, etc. Primer vàrem fer preguntes, després mentre feiem preguntes, els gravàvem i amb un micròfon els sentien, i al final vàrem fer fotos!!!

Lllegiu les entrevistes i els coneixereu millor...AQUÍ

NA BEL VIVES, ALUMNA DE 4t., PREMI DE DIBUIX A MANACOR

(05/06/09)

 

 

"Dia 5 de juny hem varen avisar de que havia fet el 9è lloc en un concurs de dibuix. El mateix dia vaig anar a recollir el premi al pati de Sa Torre de Ses Puntes. El premi era un val de 15,25€ a Xaloc, una llibreria".

Enhorabona, Bel !!!!

EXCURSIÓ DE FAMÍLIES A CALA S'AMARADOR

(07/06/09)

Gran dia de sol es que varen trobar les famílies dels nins i nines d'Infantil a l'excursió del passat diumenge. La cala santanyinera de S'Amarador va ser la triada per a tal esdeveniment. En resum una jornada de germanor entre famílies i mestres encara que, per a la majoria de gent, aigua un poc freda; i si no mirau les imatges AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESCULTORS A INFANTIL.

(05/06/09)

 

 

Els nins i nines d'Infantil han tornat uns grans escultors, i si no ho creis mirau les imatges de l'esquerra. Reciclant tubs de cartro de tot tipus, decorats amb papers de colors, han creat una obra d'art, que encara no té nom però si n'ofereixen molts de diners, ja ens inventarem un...

A SISÈ TAMBÉ FAN TITELLES

(MAIG '09)

 

Els de 6è no hem volgut ser menys que els altres cursos i una titella també hem fet. Hem practicat els nostres hàbits de costura (i alguns les seves mares). Cada titella té un nom i representa una petita part de nosaltres. Vos presentam a: Cayetano, Funkenstein, Patoso, Sticker, Lolo, Tite, Chuki, Buscomania, No ho sé, Dimonimussolmoix, Caos Asesino, Piscostreet, Feucho, Coneco, Blaupatata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXCURSIÓ DE TERCER CICLE A CALES VERGES

(03/06/09)

 

 

 

Bona caminada i bones vistes varen tenir els nins i nines de tercer cicle durant la seva excursió per les cales verges triades pels mestres per a l'ocasió. Si clicau AQUÍ podeu veure una selecció de les millors imatges del dia.

NOSALTRES SÍ QUE RECICLAM ELS DIARIS VELLS

(04/06/09)

 

Durant tot el matí d'avui, els nins i nines d'Infantil han desfilat pel gimnàs de l'escola per gaudir de la piscina feta amb globus, pilotes i, sobretot, infinitat de diaris vells transformats en bolles de paper. Tot això dins l'àrea d'Educació Física que vol donar les gràcies a la resta de nins que han ajudat a fer bolles...moltes!!! Mirau les imatges AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FI DE CURS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

(27/05/09)

La passada setmana tots els alumnes que participen a les activitats extraescolars varen fer una petita festa de cloenda del curs. Han estat dues les activitats duites a terme, tennis-taula i ball de bot. Amb una participació considerable i positiva esperem que el proper curs siguin més les persones que hi participin.

INFANTIL, DIA DE BARCA I PLATJA

(29/05/09)

Quin gran dia d'excursió han passat els d'Infantil, bon temps, passejada en barca, jugar a la platja... de tot això podeu veure imatges si clicau AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NA MOLLY ES DESPEDEIX DELS ALUMNES

(28/05/09)

Aquesta jove venguda d'USA, més en concret de Portland, ha estat una fantàstica ajudant lingüística. Ha enriquit la forma d'aprendre anglès de la nostra escola a més d'afegir moments molt divertits dins la jornada escolar. Per tot això li vàrem fer uns petits obsequis i li donam les gràcies.

 

27/05/09

Molt divertida l'elaboració, per part dels nins i nines d'Infantil, del berenar d'avui. Entre els productes trets de l'hort i del galliner ha sortit un munt de menjar que podeu veure si clicau AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREBALL DE CAMP DE GEOMETRIA DEL 2n CURS.

(22/05/09)

Aquesta és una bona oportunitat per comprovar les aplicacions de les matemàtiques dins la vida mateixa d'una persona. Clicau AQUI per veure el treball fet pels nins de 2n.

ALGUNS PROJECTES D'ANGLÈS AL SEGON CICLE

(3r Trimestre)

Si clicau AQUÍ podeu veure alguna de les feines fetes a Anglès pels alumnes de segon cicle, és a dir, tercer i quart.

EXCURSIÓ DE 2n CICLE A "ES BALUARD"

(13/05/09)

Exposició: "Power Food"

Els alumnes de 3r i 4t hem anat a visitar una exposició molt vanguardista on el menjar era el protagonista. Després hem fet un petit taller on hem elaborat una pòcima curativa i/o oringinal utilitzant diferents tipus d'aliments i plantes aromàtiques. Per veure més imatges clicauAQUÍ

VISITA DE CONILLS AL PRIMER CURS

(13/05/09)

Aprofitant que estudien els animals, els de primer curs han compartit un parell de dies amb dos conills i unes simpàtiques cuques de seda...els primers han embrutat un poc més.

OBRA DE TEATRE DELS NOSTRES ALUMNES

(12/05/09)

 

Els alumnes de l'activitat extraescolar de Teatre varen fer l'extrena de la seva obra amb els seus companys d'escola com a expectadors. Gran feina dels joves actors que agradà molt als assistents. Enhorabona!

TITELLES FETES PELS ALUMNES D'INFANTIL

(08/05/09)

A les imatges podeu comprovar el resultat d'una sèrie de sessions dedicades a l'elaboració de titelles.

TREBALL DE PERCEPCIÓ MATEMÀTICA A 5 ANYS

(05/05/09)

Clicau AQUÍ per veure el treball dels nins i nines de la classe dels grills.

A TOT GAS AMB EL SUPERHEROI GASPAR

(30/04/09)

Varem gaudir d'una forma divertida de veure la ciència i de disfrutar-la. Els nins i nines varen riure molt amb en Gaspar, el superheroi de la ciència.

CALENDARI DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ

A INFANTIL I PRIMÀRIA.

 

 

Presentació de sol·licituds: del 27 d'abril al 11 de maig de 2009.

Llistes provisionals d'admesos: 29 de maig de 2009.

Reclamacions: de l'1 al 3 de juny de 2009.

Resolució de les reclamacions: 4 de juny de 2009.

Llistes definitives: 15 de juny de 2009.

CONTACONTES DEL DESERT

(27/04/09)

 

 

 

Seguint un poc amb la febre dels darrers dies pels contacontes, hem tengut l'oportunitat de gaudir de l'explicació d'una història tradicional típica del poble Saharaui. Per a l'ocasió va venir una persona nascuda al citat pais que va dur els vestits tradicionals, i que alguns mestres varen poder disfrutar (com podeu comprovar a la foto).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXCURSIÓ DE PRIMER CICLE AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE CABRERA.

(24/04/09)

Aquest passat divendres va ser el torn dels grups de primer cicle d'anar d'excursió. Varen anar al Centre d'Interpretació de Cabrera i segons conten és una visita molt interessant i que ens recomanen a tots.. Clicau AQUÍ per veure imatges.

SANT JORDI, EL DIA DEL LLIBRE

(23/04/09)

 

Molt bona l'experiència proposada per la comisió de festes per al Dia del Llibre. Tallers de molts tipus, conta-contes, participació dels familiars dels alumnes... Tot junt va fer que la jornada fos molt original i entretinguda. Podeu veure imatges si clicau AQUÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMENÇA EL TERCER TRIMESTRE

DES DE L'ESCOLA VOS DESITJAM UNES BONES FESTES DE PASQUA!!!

LA WEB CONTINUARÀ EN COMENÇAR L'ACTIVITAT.

LA PLUJA, PROTAGONISTA DEL DARRER DIA DEL TRIMESTRE.

(08/04/09)

La pluja ens ha impedit dur a terme l'activitat prevista per avui: una excursió a la possessió d'es Fangar. Però el dia ha estat ple d'emocions amb visualitzacions d'imatges, globus i, fins i tot, karaoke. Hem d'agrair als senyors de la possessió que ens hagin duit fins a l'escola els globus i el berenar que havien preparat per a nosaltres. Intentarem fer la visita més endevant. Si voleu saber més coses de la jornada, demanau als nins i nines, o mirau AQUÍ.

DIA DE ROBIOLS, SALERS, DARRERA CAMA DE LA JAIA...I MÉS COSES DE PASQUA.

(07/04/09)

Aquest dimarts ha estat un dia molt i molt actiu per a tota la comunitat escolar. Hem començat amb l'elaboració dels típics robiols (encara que una bona partida no ho semblassin). A continuació la visita dels Salers i el conseqüent ball de bot, protagonitzat per nins, nines i les mestres més valentes. Per seguir amb la darrera cama de la Iaia que ha fuit, i ens indica que ha arribat el moment de les vacances de Pasqua, a més de sorpresses que hi ha hagut pels més petits. De tot això en tenim imatges que podeu veure si clicau AQUÍ.

EASTER WORKS.

(07/04/09)

 

 

El departament d'anglès ha realitzat una sèrie de feines per donar la benvinguda a la Pasqua. Amb l'ajut de l'ajudant lingüística, Molly, hem fet murals i postals de Pasqua. A la foto, el grup de tercer.

HAPPY EASTER!!!

TREBALL D'EXPRESSIÓ ESCRITA A SEGON.

(Abril/09)

Dins aquesta activitat podeu trobar una forma molt original i efectiva de treballar l'expressió escrita. Són els nins i nines de segon amb la seva mestra, Bel.

CIENTÍFICS A L'ESCOLA.

(03/04/09)

Divendres vàrem tenir una visita d'alt nivell, professors de l'institut de Manacor Na Camel·la. Un feix d'experiments i curiositats científiques varen fer obrir els ulls dels nins i nines de tercer cicle. Moltes gràcies als professors i a la seva paciència. Per veure imatges clicau AQUÍ.

ESTUDI DELS POLS.

(06/04/09)

Al quart curs han fet un estudi i una exposició a la resta de l 'escola damunt la situació actual dels pols terrestres, i de la problemàtica que trobam amb el canvi climàtic. Podeu veure el treball clicant AQUÍ.

UNA I NOMÉS UNA JA!!!

(01/04/09)

I ja hem arribat a la darrera setmana. La Jaia Quaresma se pasetja només amb una cama; li hem deixat un bastó per a que se pugui desplaçar...La setmana que ve, ja ho veurem...

QUINA POSTRE T'AGRADA MÉS?

(març/09)

El grup de tercer ha realitzat un treball de camp desenvolupant una estadística i una gràfica en la que se pot comprobar quines són les postres més populars entre els nins i nines de l'escola. Un estudi ben interessant que podeu seguir si clicau AQUÍ.

HA VENGUT LA POLICIA!!!

(25/03/09)

Avui hem tengut la visita de dos efectius de la polícia municipal dins el cicle de nins i nines d'Infantil. Han contat un conte i han explicat als joves normatives i formes adients d'actuar a segons quins casos. Gràcies a ells per la seva simpatia!

CAMES DE MENYS

(25/03/09)

Seguim amb el inevitable camí que ens du cap a la Setmana Santa, i cada setmana que passa una cama menys que conserva la veia Quaresma. Si veniu per l'escola veureu que només queden dues...

DIVENDRES ERA EL DIA DE LES EXCURSIONS

(20/03/09)

Aquest passat divendres l'escola va quedar pràcticament buida. Tres dels quatre cicles varen partit a distints indrets de l'illa.

Per una part, seguint l'ordre de les fotos que encapçalen la notícia, els nins i nines d'Infantil varen passar el dia a la Finca d'Aprenentatge Son Gravet. Per veure imatges clicau AQUÍ.

El primer cicle de primària es desplaçà al barri antic de Sa Gerreria a Palma. Podeu veure imatges si clicau AQUÍ.

Finalment, el segon cicle va triar una visita parescuda a la d'Infantil i varen anar al camp d'aprenentatge de Sa Canova. Mirau les imatges AQUÍ.

 

CONTE-CONCERT

(20/03/09)

Mentres la resta de l'escola es trobava a distints indrets de Mallorca (d'excursió), dins el centre, els de tercer cicle, varen poder gaudir d'un concert de vent que acompanyava un entretingut conte.

JA TENIM HORT ESCOLAR!!!

(19/03/09)

Un dels moments més esperats del curs ha estat aquest, la inauguració oficial de les feines a l'hort escolar. En Jaume i na M. Francesca, professors encarregats de la feina (a l'imatge), afronten aquest projecte amb molta il·lusió i alegria. Vos anirem informant dels productes obtinguts!

Si voleu veure més imatges de la jornada clicau AQUÍ.

LA QUARTA CAMA DE LA IAIA HA VOLAT (-3), 18/03/09

Amb música i bon humor els nins i nines de l'escola han acomiadat la quarta cama de la Iaia Quaresma. Això vol dir que queden 3 setmanes per...vacances!!!

EL "PROFESSOR SORPRESES" ENS MOSTRA LA BIBLIOTECA!!! (13/03/09)

Els alumnes de 5 anys varen gaudir del divertit "Professor Sorpreses", que els va fer una original presentació de la biblioteca de la nostra localitat.

I CAU LA TERCERA, QUEDEN QUATRE. 11/03/09

INTERESSANT TREBALL FET PELS ALUMNES DE TERCER DAMUNT EL TEMA DE "LES MÀQUINES".

Aquest és un petit exemple de la feina feta tractant el tema de les Màquines. Si voleu veure un exemple més clar, clicau AQUÍ.

A 4 ANYS UN PARE VETERINARI ENS EXPLICA QUÈ SÓN ELS FELINS, 10/03/09

EXCURSIÓ DE TERCER CICLE AL TORRENT DE BINIARIAX, 09/03/09

Fantàstica l'excursió realitzada pel tercer cicle al torrent de Biniariax durant tot el dia de dilluns passat. Moltes experiències i anècdotes que podeu veure a les imatges si clicau AQUÍ.

TENIM LA VISITA DE LA MOIXA "PETIT" A LA CLASSE DE 5 ANYS (05/03/09)

Un alumne de 5 anys, aprofitant la setmana dels felins, ha duit a la classe la seva moixa. L'han poguda observa i estudiar. A més, resulta que l'animalet es troba en estat (embaraçada), la qual cosa ha fet la visita encara més interessant.

LA IAIA PERD LA SEGONA CAMA (04/03/09)

Després del pati, tots reunits a l 'entrada de l'escola, vàrem dur a terme la "pressa" de la segona cama de la nostra estimada Iaia Quaresma. Ara per ara tota la comunitat educativa ens trobam en estat de tranquil·litat ja que... encara li queden cinc!

ENTERRAM LA SARDINA, ACABA EL CARNAVAL... (24/02/09)

Definitivament a acabat el carnaval. Ha arribat el Dimarts de Cendra i amb ell el tradicional "enterro de la sardina". Amb aquest acte tota la comunitat educativa ens hem desplaçat en prossessó al camp de futbol de la vila i hem deixat que la sardina es consumís a poc a poc dins les flames de la fi del carnaval.

Si voleu veure algunes feines d'alumnes clicau AQUÍ

...I COMENÇA LA QUARESMA I LA IAIA A PERDRE CAMES (25/02/09)

Avui hem llevat la primera cama de la Iaia Quaresma!!!

SIURELLS A LA RUETA '09

Dijous passat celebrarem la nostra Rueta particular. Tots vestits de Siurell, amb molta música i festa ens ho passarem d'allò més bé. Podeu veure les imatges AQUÍ.rueta09

A PRIMER CICLE APRENEN ELS OFICIS AMB ELS PARES

-

Els nins i nines de primer cicle han tengut, durant aquestes darreres setmanes, la visita de pares i mares que els han fet xerrades damunt els seus respectius oficis. Moltes gràcies a tots ells.

Si voleu veure més imatges pitjau AQUÍ.

Si voleu veure el treball resultant fet pels alumnes clicau AQUÍ

DIA DE LA PAU, 30/01/09

Aquesta és la "mandala" que tota la comunitat educativa va elaborar conjuntament per celebrar un dia tan important com el Dia de la Pau. Si voleu veure més imatges de l'esdeveniment clicau AQUÍ.

EL DIA DE SANT BLAI SE FAN ELS "SENYORETS"

S'ha convertit en una vertadera tradició al nostre centre l'elaboració dels "senyorets" el dia de Sant Blai. Els nins i nines varen poder disfrutar molt del moment de fer-los i més encara de la degustació una vegada acabats. Aquí teniu un petit exemple amb aquesta imatge:

Son Macià-Manacor (Mallorca)-----Curs 08/09-----cpmestreperegarau@educacio.caib.es