miróllull gravat mallorcalínia
· Mallorca ·
línia
  Mostres de gravat contemporani  
     
  Salón de Otoño  
     
 
<-- Mallorca
 
Salón Otoño El Salón de Otoño del Círculo de Bellas Artes, des de la seva primera edició en 1942, ha inclòs el gravat, unes vegades en un apartat independent i altres conjuntament amb el dibuix.

El seu primer catàleg, el de 1942, duu la reproducció d'una xilografia feta a posta per "Xam", que fou l'autor de la portada.
 
     
     
     
  Grabadores de Baleares  
     
  L'any 1972, en el marc de les «Primeras Jornadas Baleares de Artes Plásticas», se va fer l'exposició Grabadores de Baleares.

En el senzill catàleg, il·lustrat, figuren: Juan Llinás Riera, Carlos Puntis, Jacobo Sureda, Vives Campomar, Manuel Pujol Giménez, Pedro Quetglas "Xam" i Andrés Llodrá.
M. Pujol  
  Xilografia de M. Pujol, reproduïda en el catàleg.  
     
     
     
  Obra Gràfica - Mallorca  
     
  L'any 1987, a Madrid, a la Calcografía Nacional de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, l'exposició Obra Gràfica - Mallorca: Edicions 6a que presenta el treball dels primers anys del Taller 6a.

Aquest taller, que va donar un nou impuls a la creació gràfica i assentà la seva edició a l'illa, continua funcionant a hores d'ara.
 
     
 
<-- Mallorca
 
Mallorquín   
  Reproducció de «Xilografia propietat del Sr. Tomàs Capllonch procedent de l'antiga Impremta Guasp. Estampada per Edicions 6a amb motiu de la seva exposició a la Calcografía Nacional, Madrid, febrer de 1987.»
Avui, la col·lecció de la Impremta Guasp és al Museu Municipal de la Reial Cartoixa de Valldemossa, on fou dipositada pel Sr. Capllonch, el seu adquiridor.
 
     
     
     
  10 Anys Tallers d'Obra Gràfica Fundació Pilar i Joan Miró  
     
  L'exposició, realitzada en el Casal Solleric, de Palma, l'any 2004, recullia una selecció dels treballs realitzats des de la creació dels tallers.
En el catàleg hi figuren 37 artistes.
10 Años Tallerres  
     
     
     
     
línia