GERMANS MARTORELL

Els "Germans Martorell", Pere Joan i Manel, ja de ben petits participaven ballant a les ballades populars dels pobles de mallorca, d'allà i amb la participació a les Festes de Sant Bernat de La Real, ja s'integren dins el món de la música d'arrel tradicional, a l'estiu del 1993, participaren sonant junts les festes de La Real per primera vegada, i de llavors ençà no han aturat de actuar plegats.

Han participat i participen plegats a les formacións dels grups de música Tradicional: Voramar, Xeremiers de Son Roca, Barbaç, Tamborers de La Sala i Al-Mayurqa, fent vàris enregistraments amb CD's i DVD's i viatges per tot el món. Participen i col.laboren amb diferents artistes.

Son instrumentistes de diversos instruments tradicionals:


Pere Joan : Xeremies, Cornamuses, xeremia midi, flabiols i tamborino, flautes i percusions ètniques i tradicionals.

Manel : Guitarres, guitarró, mandola ,llaut, arxillaüt i viola de rodes.

Oferim el nostre projecte, un recital amb interpretacions dels temes tradicionals que ens han marcat més en la nostra trajectòria, amb arranjaments propis, temes de nova composició, i temes de composició pròpia; interpretant-los d'una manera fresca i estimulant defensant el patrimoni, la identitat, i cultura del nostre país... ... també coneixareu les cornamuses d'arreu dels Països Catalans com són la Gaita Aragonesa o Gaita de Boto i el Bot Aranés de la Vall d'Aràn.Ens veim aviat!!!!!


Correu electrònic: perejoanmartorell@gmail.com, m_martorell@hotmail.com

© Copyright Pere Joan Martorell - 2009