LES AUS DE S'ALBUFERA DE MALLORCA

Aquesta és una pàgina web NO OFICIAL sobre les aus de s'Albufera de Mallorca, que pretén mostrar quina és l'abundància i la fenologia de les 300 diferents espècies (269 si no es tenen en compte les espècies exòtiques o escapades de captivitat) que han estat citades al Parc Natural.

Sempre i quan es pugui, s'adjunta qualque imatge de les espècies que l'autor ha pogut fotografiar, generalment al Parc, amb la tècnica coneguda com a digiscoping (càmera digital acoblada a un telescopi d'observació). S'ha de dir que l'autor d'aquesta web tan sol pretén documentar amb aquestes fotografies algunes de les observacions realitzades, i ajudar una mica en la identificació de les espècies citades a tots aquells que tot just comencen en l'observació de les aus.

Amb tot, la principal pretensió de l'autor amb la realització d'aquesta web és, simplement, la de plasmar un passatemps que ha omplert molts dels horabaixes i molts dels caps de setmana de qui escriu: l'observació i, eventualment, la fotografia de les aus de s'Albufera de Mallorca.

Sigueu tots benvinguts!

Si voleu una mica d'informació sobre s'Albufera, entrau aquí
Si voleu anar directament a la llista d'aus del Parc, entrau aquí
 
Pàgina optimitzada a 1024 x 768

 

Totes les imatges són propietat de l'autor
Queda prohibida la seva utilització sense el seu consentiment exprés
Textos i fotografies: Maties Rebassa
Disseny y creació: Mª Carmen Oriola