Família BURHINIDAE

Burhinus oedicnemus. Sebel·lí.

Present tot l'any al Parc, en major nombre a cada any que passa. Fins fa poc no criava a s'Albufera, però ara ho fa en nombre moderat (unes 30 o 40 colles). A acabaments d'estiu i a la tardor es poden arreplegar esbarts importants d'aquestes aus, de més d'un centenar d'aus. Es pot veure a totes les zones on la maresma es troba quasi seca, i també als camins arenosos que la travessen i no es troben oberts al trànsit de persones.

FOTOS

 

 

 

 

 

 

 

LLista d'aus
Pàgina d'inici