4 itineraris per recórrer s'Albufera


INICI - HOME

 

PRESENTACIÓ DE LA CARPETA DELS ITINERARIS  DE S’ALBUFERA

Vos presentem els itineraris que podeu trobar a s’Albufera, i que trobareu assenyalats al mapa. Cada un d’ells ens introdueix punts d’interès i informacions que ens permetran conèixer millor s’Albufera i els seus valors ecològics i històrics. Tots els itineraris són de baixa dificultat i es complementen amb la corresponent senyalització.

Per a una passejada profitosa, són ben recomanables uns binocles i si en voleu conservar record material una màquina fotogràfica. Però sols una cosa és imprescindible: l’esperit obert a gaudir de la bellesa, tal vegada discreta i subtil, de s’Albufera.

En un mateix dia és gairebé impossible realitzar els 4 itineraris senyalitzats, però sí se’n poden realitzar dos o, a més estirar, 3 d’ells. Això ens permetrà visitar diferents llocs del Parc en diferents visites, i descobrir aspectes, espècies i llocs nous cada vegada.

Cada itinerari compta amb particularitats que el fan diferent dels demés. Per tant, tots ells es complementen a la perfecció.

Les fotografies que il·lustren els itineraris són de Sebastià Torrens i Carlos Pache, els dibuixos són de Vicenç Sastre.

La carpeta dels itineraris (només en versió catalana) es pot aconseguir al centre de recepció del Parc.

Itineraris de s'Albufera de Mallorca.   Vista Sa Roca - V. Sastre

Informació resumida dels Itineraris (arxiu PDF)

 

Més informació:
Diari Balears 11 d'abril 2006 (arxiu tiff)
Diario Última Hora 21 d'abril 2006
(arxiu tiff)

Font: Conselleria de Medi Ambient/ Diari de Balears/Diario Ultima Hora

 


INICI - HOME

TANCAR FINESTRA