Home
Descripció del Lloc
   
Vista general de la Capella

ESGLÈSIA: L'actual església es la darrera d'unes quantes que n'hi va haver abans. Hi ha diverses inscripcions que ens fan suposar que es va anar fent poc a poc. A la capella del Crist n'hi trobam una de 4 d'agost de 1662. Al centre de la bòveda una altra de 1680, i al frontispici del Cor una que posa 1710. El rellotge de sol dur la data de 1668.

Entrant, a mà dreta hi ha un betlem. Es conserva durant tot l'any, segons una antiga tradició franciscana extesa per tota I'illa, recordant la celebració del neixement de I'Infant Jesús, que Sant Francesc d'Assís realitzà a Greccio (Italia) l'any 1223.

Els bancs que hi ha a I'esglèsia son de marquetería, porten els escuts de I'Orde, de Ramón Llull, i l'anagrama de l'Ave Maria. A la part dreta de I'església hi ha una entrada que porta al cambril de Nostra Dona. Abans d'arribar-hi, hi ha un Crist, talla de fusta del segle XVII, que abans estava a I'esglèsia del convent dels frares predicadors de Ciutat, que fou destruida el segle passat.

La petita imatge de Nostra Dona (42 cms) està obrada damunt pedra de Santanyí, i la seva data aproximada està entre el 1509 i el 1517.

Horaris de MISSA: Dissabtes 19:30 Diumenges 12:00

 

 

Vista general de la Capella