DISCOGRAFIA

   

cançons

 

 Entre el setembre i l'octubre de 1996 els Val 9 entraren en l'estudi de gravació de Pablo Oxando a Ciutat de Mallorques, i es disposaren a fer la primera gravació. L'enregistrament i la mescla fou fet per Pablo Oxando. El disc es conformà amb un tó simpàtic i divertit, molt guitarrer, amb unes lletres compromeses amb la descripció de la societat mallorquina dels noranta per una banda en cançons com dilluns, dimarts, farina blanca, i estic fet pols. Trobam una exaltació dels sentiments interiors amb un caire molt expressionista i elaborat a cançons com Vida i Fosca. Tot i això els Val 9 sempre han tengut un bon humor es veu en El bon Jesús de guitarras condundents, com també en dilluns dimarts, i estic fet pols. Tal volta les dues cançons que guarden tonalitats melòdiques diferents són l'acústica Vida i la psicofilantròpica Fosca, armonitzanda amb el hamond. El dissneny de la maqueta el va realitzar Vicenç Otxoa.

 

----------------------------

 

Al juliol de 1998 anaren als estudis de s'arenal on enregistraren  amb el canadenc del Quebec Bryan F. dues cançons: Come, i Pagaria per. La primera manifesta una contundència hard rock amb influències del british pop, i és la primera vegada que el grup abandona el català. La segona, més popera, preseta guitarras rumbístiques envoltades del so hamond.

 

-----------------------------

 

 

El juny de 2002 dins els Estudis de Gravació de'n Jaume Garcia a Alcúdia van enregistrar el single Whisky & 7-Up amb una edició limitada sols per als nostres amcis col·leccionistes.

 

-----------------------------

 

 

 

 

1996


Imatges en blanc i negre

 

 

 

 

 

  1. Fosca

  2. Farina blanca

  3. Estic fet pols

  4. El bon Jesús

  5. Dilluns, dimarts

  6. Vida

 

 

 

 

 

 

  1. Come

  2. Pagaria per

 

 

 

 

 

 

 

  1. Whisky & 7-up

 

 

1998

maqueta2.jpg (204169 bytes)
El segon disc 

 
2002

Whisky&7-up