24.06.2001

L'ESCOLA DE LLUCMAJOR CAPOCORB ES MOBILITZA


Gran participació de l'Escola de ball de llis Capocorb de Llucmajor en la trobada d'escoles de Defesta.

El dia 24 de juny de 2001, es va dur a terme a Inca la primera trobada d'escoles de Defesta. Hi participaren els grups Tralai, Pla Forana i Herbes Dolces.

L'Escola de ball de llis Capocorb que realitza cursos de ball obert al col·legi Sant Bonaventura, al col·legi públic Jaume III i a Randa va reunir fins a 72 persones que assistiren a la ballada d'Inca.

Aquesta iniciativa sorgí dels mateixos alumnes que es posaren en contacte amb l'Ajuntament de Llucmajor, el qual els va proporcionar dos autocars per fer el trasllat d'anada i tornada d'Inca, a més d'unes camisetes que lluïren tots els participants. Moltes gràcies a l'Ajuntament de Llucmajor i també moltes gràcies a la col·laboració de tots els alumnes tant pel final de curs de l'escola com per aquesta iniciativa.

La trobada es va dur a terme amb un ambient festiu on les llucmajoreres i els llucmajorers pogueren demostrar la seva habilitat botant i voltant. Ho varen ballar tot d'allò més bé: boleros, jotes, fandangos i fins i tot les polques.

Feia goig veure com omplien més de mitja plaça i treien foc per les sabates. Això sí, va fer molta de calor i tothom va ballar fins al final.

Enhorabona a tots per la vostra participació!


Tornar