29.08.2001


GIRA PER CATALUNYA i EL PAÍS VALENCIÀ

Enguany hem ençatat una sèrie de concerts que ens han mogut per terres germanes: Catalunya. El passat dia 29 d'agost férem un recital a la plaça Nova (dedicada al músic entrenyable Pau Casals) del Vendrell, dins el cicle Música a la Vila. Hi tenguérem molt bona acollida, la gent que ho organitza és encantadora. A les 22 h les notes de la música mallorquina volaven per la plaça que es va omplir de públic. Tot i ser un recital un esbart de balladors de Mallorca animaren també la festa i foren molt aplaudits.
L'endemà, dia 30 anàrem a Granollers on hi havia festa major. L'horabaixa férem un cercaviles amb xeremies, fabiols i tamborinos on hi havia gegants, una cuca, un drac que treia foc, altra que treia aigua, colles de tamborers, banda, etc. Nosaltres acompanyàvem la Colla dels Blancs prop d'una cabra que donava una beguda sense alcohol que li diuen bon rotllo i unes al·lotes de Granollers que no aturaren de ballar en tota l'estona. El mateix dia a les 22 h hi férem una ballada a la plaça de la Porxada. Festa, bauxa i molts de balladors de les escoles de ball de bot de Granollers, Gavà, Mallorca i altres.
Aquesta gira continuarà per Alacant el mes d'octubre i ja dins l'any que ve a Barcelona.
Des de les línies d'aquesta revista volem donar les gràcies als seguidors del grup XALOC MÚSICA que viatjaren fins a Catalunya per assistir a les actuacions.


Tornar